Kwaliteit

Het kind moet vooral met plezier naar de opvang gaan. Thuis van Huis streeft daarnaast naar hoogwaardige kinderopvang. We verlangen van gastouders dat landelijke kwaliteitsnormen, het pedagogische beleidsplan Thuis van Huis en de wensen van de ouders worden nageleefd.
Thuis van Huis helpt gastouders hieraan te voldoen.

Kwaliteitsnormen landelijk
Thuis van Huis is een landelijk geregistreerd Gastouderbureau. We werken volgens de kwaliteitsnormen van de wet kinderopvang. Wij leggen het u graag persoonlijk uit, maar als u wilt kunt u hier de kwaliteitsnormen lezen.Pedagogisch beleidsplan Thuis van Huis
De vier pedagogische opvoedingsdoelen van prof. dr. Riksen Walraven zijn de basis van het pedagogisch beleidsplan van Thuis van Huis.

Opvoedingswensen ouders
In het intakegesprek geven ouders aan wat hun aanvullende opvoedingswensen zijn. Tijdens evaluaties komen deze ook altijd aan de orde.

Oudercommissie, gastoudercommissie
Thuis van Huis heeft een actieve gastoudercommissie en oudercommissie. Zij behartigen de belangen van gastouder, vraagouder en kind. Lees onder oudercommissie en gastoudercommissie wat deze commissies voor u kunnen betekenen.

Lees meer over onsPedagogisch beleidsplanGeregistreerd GastouderbureauTarievenBel of mail ons